Preview Mode Links will not work in preview mode

Kronobollen

May 31, 2023

Filip Elg och Peter Wibrån gästas av Simon Petersson som driver instagram-kontot "FotbollVäxjö" och de nördar ner sig i samtliga serier när första tredjedelen av säsongen är spelad.

Vilka har överraskat? Vilka har varit besvikelser? Vilka kommer lyfta i höst och vilka faller?


May 25, 2023

Filip Elg och Peter Wibrån ringer upp division 3:s skytteligaledare Martin Andersson och får lite av en chock. Dessutom en diskussion om vad som kan komma att hända ifall ett till Växjö-lag tar sig upp i division 2.


May 17, 2023

Filip Elg och Peter Wibrån går igenom de senaste matcherna i den lokala fotbollen. Dessutom ringer de upp Lagans eviga skyttekung William Svensson samt Rottnes lagkapten Timmy Gummesson.


May 10, 2023

Filip Elg och Peter Wibrån pratar ner den lokala fotbollshelgen som varit. Dessutom ringer de upp Åryds tidigare mittfältare Elias Karlsson som flyttat ner till Porto men följer lokalfotbollen slaviskt från distans.


May 2, 2023

En otroligt händelserik fotbollshelg är passerad och Filip Elg och Peter Wibrån pratar med IF rejbans Adam Bengtsson om den stora knallen i lördags.

Dessutom rings Alvestaderbyts domare Taib Sisic, som även är känd på sociala medier, upp och han får ge sin syn på derbyt och domaryrket i övrigt.